Stoianoglo: Din cauză că nu demisionez, guvernarea PAS a decis să lovească în mama şi în fiica mea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Stoianoglo, procurorul general suspendat, persecutat odată cu venirea PAS la guvernare
Alexandru Stoianoglo, procurorul general suspendat, persecutat odată cu venirea PAS la guvernare

Procurorul general suspendat, Alexandru Stoianoglo, a venit cu o reacţie după ce i-a fost deschis încă un dosar penal, de data această pentru presupusă îmbogăţire ilicită şi spălare de bani.

Alexandru Stoianoglo a explicat că apartamentul, despre care procurorii susţin că i-ar aparţine şi că acesta l-ar fi ascuns, este al fiicei sale şi a fost procurat în 2015, pe când el nu deţinea nici funcţia de procuror general, nici funcţia de deputat, nici de funcţionar public, motiv pentru care nu poate fi subiectul acestei infracţiuni .

Mai mult, Stoianoglo afirmă câ atât el, cât şi soţia sa, au fost singurii copii la părinţi, iar aceştia i-au spijinit mereu financiar. Stoianoglo a menţionat că dânsul niciodată nu a avut case, vile şi maşini de lux, ci o singură maşină fabricată în 2005 şi o singură casă.

Stoianoglo nu înţelege de ce apartamentul fiicei sale a devenit subiect de investigaţie anume acum, la şapte ani de când a fost procurat. El susţine că guvernarea PAS încearcă să caute măcar ceva în întreaga sa viaţă pentru a putea găsi motive care să justifice înlăturea lui din funcţie.

„Din cauză că nu demisionez, puterea a decis să lovească în mama mea şi în fiica mea”, a scris Stoianoglo pe Facebook.

Amintim că vineri, 5 august, Procuratura a anunţat că procurorul general suspendat, Alexandr Stoianoglo, va fi cercetat penal şi pentru îmbogăţire ilicită şi spălarea banilor, acţiuni care ar fi fost comise în perioada anilor 2014-2015. Consiliul Superior al Procurorilor i-a dat acordul procurorului desemnat Victor Furtuna să investigheze pretinsele infracţiuni.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite