Stoianoglo oferă detalii despre dosarele lui Platon şi Cavcaliuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fugarii Gheorghe Cavcaliuc şi Veaceslav Platon
Fugarii Gheorghe Cavcaliuc şi Veaceslav Platon

Răspunzând la întrebările jurnaliştilor în cadrul unei conferinţe de presă organizată luni, 20 septembrie, procurorul general, Alexandr Stoianoglo, spune că nu ştie unde se află Veaceslav Platon. Şeful Procuraturii a precizat că Platon este dat în căutare în dosarul care se află pe rol în instanţa de judecată, dar ar fi cazul să fie dat în căutare internaţională de instanţa de judecată prin intermediul Ministerului Justiţiei, transmite IPN.

Cât despre dosarul pentru huliganism, intentat în privinţa liderului Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, Alexandr Stoianoglo a spus că acesta este finalizat. Mai rămân nişte proceduri formale, după care va fi expediat în judecată. Şi despre Cavcaliuc, Alexandr Stoianoglo spune că nu cunoaşte unde se află. De pe reţelele de socializare, cunoaşte că acesta şi-a deschis o companie.

Biroul naţional Interpol a transmis secretariatului general al Organizaţiei Internaţionale a Poliţiei Criminale Interpol din Lyon, Franţa, o solicitare de dare în urmărire internaţională a omului de afaceri Veaceslav Platon şi a preşedintelui Partidului Acasă Construim  Europa, Gheorghe Cavcaliuc, ex-şef adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei. Deocamdată Biroul nu are un răspuns din Lyon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite