Surse: Fadei Nagacevschi va ajunge viceprimar al Chişinăului, în urma unei înţelegeri între PSRM şi Platforma DA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fadei Nagacevschi
Fadei Nagacevschi

Fostul ministrul al Justiţiei Fadei Nagacevschi ar urma să fie votat în funcţia de viceprimar al municipiului Chişinău cu voturile consilierilor PSRM şi cei ai Platformei „Demnitate şi Adevăr”, condusă de către Andrei Năstase.

Cel puţin asta ne-au comunicat surse din cadrul Consiliului municipal Chişinău, care au mai spus că primarul Ion Ceban ar fi ajuns la o înţelegere cu liderul Platformei DA, Andrei Năstase, pentru a-i asigura voturile necesare la şedinţa CMC de joi, 28 octombrie, la care Nagacevschi ar putea ajunge viceprimar.

Amintim că Fadei Nagacevschi a fost propus la funcţia de viceprimar luni, 25 octombrie, de către primarul general Ion Ceban.

„Am propus candidatura lui Fadei Nagacevschi la funcţia de viceprimar. Sper că nu va fi abordare politică, dar constructivă din partea celor prezenţi”, a spus Ceban. 

La rândul său, Nagacevschi a spus: „Vreau să-i mulţumesc Primarului general al mun. Chişinău, domnul Ion Ceba,n pentru încredere şi înaintarea candidaturii subsemnatului la funcţia de viceprimar al Capitalei. Este o provocare nouă pentru mine, pe care mi-o asum.”

Actualmente, Nagacevschi ocupă funcţia de consilier al vicepreşedintelui Parlamentului, Vlad Bătrîncea (PSRM).

Postul de viceprimar al Capitalei a rămas vacant din iulie, după ce Victor Chironda a fost demis de CMC, la propunerea lui Ion Ceban.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite