Traian Băsescu: În locul lui Dragnea, m-aş fi ocupat de Republica Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu afirmă că, dacă ar fi fost în locul liderului PSD, Liviu Dragnea, s-ar fi ocupat de problema Republicii Moldova, mai ales că se apropie Centenarul Marii Uniri. Fostul şef de stat român sugerează că în această perioadă se creează mai multe oportunităţi în raport cu Republica Moldova, dar că politicienii români nu sunt capabili să le identifice.

Afirmaţia lui Traian Băsescu a fost făcută în contextul declaraţiilor precum că Liviu Dragnea ar trebui să se preocupe mai mult de partidul pe care îl conduce, decât de actul guvernării ţării.

„În locul lui Dragnea mă ocupam de, vine centenarul, de Republica Moldova. La noi politicienii nu ştiu ce e Republica Moldova şi ce oportunitate se creează în perioada asta şi în perioada următoare”, a declarat Traian Băsescu luni, 4 decembrie, la emisiunea „România 9” de la TVR1.

Tot în acest sens, fostul lider de la Cotroceni a menţionat că Dragnea putea să se preocupe şi de legile justiţiei „că e cu Parlamentul, e şeful majorităţii parlamentare”.

„El nu are calitatea de lider, este doar un preşedinte de partid”, a subliniat Băsescu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite