Tudor Deliu a depus la CEC listele cu semnături pentru cursa prezidenţială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Partidul Liberal Democrat a depus la Comisia Electorală Centrală listele de subscripţie cu semnături în susţinerea lui Tudor Deliu, în calitate de candidat la funcţia de preşedinte. Conform prevederilor electorale, CEC are la dispoziţie şapte zile pentru a decide înregistrarea sau respingerea candidatului.

Solicitat de IPN, Tudor Deliu a declarat că listele de subscripţie depuse conţin 21.396 de semnături, care au fost colectate din 30 de unităţi administrativ-teritoriale de nivelul al doilea.

„Procesul de colectare a fost unul nu uşor, ţinând cont de faptul că suntem în pandemie, dar Partidul Liberal Democrat şi-a elaborat o strategie pentru a ajunge la fiecare gospodărie şi pentru a discuta cu fiecare cetăţean în parte, de aceea poate şi a durat mai mult procesul de colectare”. Politicianul şi-a exprimat speranţa că semnăturile colectate se vor transforma în voturi reale.

Tudor Deliu, candidatul PLDM, este al patrulea care depune semnăturile la CEC. Anterior au depus listele: candidatul Pro Moldova, Andrian Candu, candidatul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi şi candidatul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase. Ultimii doi au fost înregistraţi deja.

Perioada de colectare a semnăturilor se va încheia la 1 octombrie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite