Politică

articolul anterior articolul urmator

Un deputat cere CEC evaluarea costurilor anticipatelor

0
20 Jan 2021 09:27:03
Autor: Iurii Botnarenco

Liviu Vovc, deputat din partea Platformei DA, a solicitat Comisiei Electorale Centrale să comunice costurile organizării alegerilor parlamentare anticipate, transmite IPN.

„În ultima perioadă în spaţiul public s-a discutat intens despre necesitatea declanşării alegerilor parlamentare anticipate cât mai rapid. Platforma DA consideră că actualul Parlament nu reprezintă voinţa cetăţenilor şi e nevoie de un nou Parlament cu mai mulţi deputaţi responsabili”, a scris Vovc pe o retea de socializare.

„Cu toate că încă nu este clar care va fi procedura provocării alegerilor anticipate, este evident faptul că acest lucru este dorit de cetăţeni şi noi vom insista pe provocarea lor. Pentru a nu avea suprize ulterioare, am solicitat Comisiei Electorale Centrale să ne comunice costurile organizării alegerilor parlamentare anticipate, termenul limită înainte de alegerile anticipate când ar trebui să fie demarate acţiunile pentru asigurarea bunei organizări a procesului, dar şi dacă dispune de aceste surse financiare în bugetul instituţiei”, a menţionat deputatul Platformei DA.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările