Un deputat PAS cere audierea conducerii companiei TRM pentru propagandă în favoarea lui Igor Dodon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
trm

Preşedintele fracţiunii PAS, Igor Grosu, solicită audierea conducerii instituţiei publice Compania „Teleradio-Moldova” (TRM) în Parlament. deputatul afirmă că, deşi compania este plătită din banii contribuabililor, aceasta „îl elogiază pe Igor Dodon şi Partidul Socialiştilor”, transmite IPN.

„Matematica ne arată în intervalul noiembrie-începutul lui februarie o apariţie de 15 ori a politicienilor la televiziunea naţională. În 15 apariţii, doar în două cazuri a fost vorba despre partide care sunt din opoziţie”, a declarat Igor Grosu.

Potrivit deputatului, lucrurile sunt clare de la sine, şi anume că „această televiziune, în contextul nou politic, s-a transformat într-o televiziune obedientă a PSRM”. În opinia sa, nu ar fi nicio problemă, dacă această televiziune nu ar fi plătită din banii cetăţenilor. Parlamentarul mai spune că „nu are nimic împotriva holdingului în care Igor Dodon sau PSRM este elogiat de dimineaţă până seară”. Însă, acesta se întreabă „ce treabă are acest partid să fie elogiat din banii pe care cetăţenii îi alocă pentru televiziunea publică Moldova 1”.

Igor Grosu a solicitat, de asemenea, să fie efectuat un audit al companiei publice.

https://www.ipn.md/ro/se-cere-audierea-conducerii-companiei-trm-in-parlament-7965_1071652.html

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite