Un deputat din R. Moldova le propune cetăţenilor să-şi vândă a doua maşină pentru a economisi pe timp de criză: O spun din propria experienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Popşoi
Mihai Popşoi

Vicepreşedintele Parlamentului de la Chişinău, deputatul PAS Mihai Popşoi, le sugerează moldovenilor să-şi vândă a doua maşină pentru a face faţă crizei economice. Parlamentarul spune că dânsul deja a făcut acest lucru şi cunoaşte din propria experienţă că vânzarea celui de-al doilea autovehicul reprezintă o soluţie pe timp de criză.

Întrebat în cadrul unei emisiuni la „Primul în Moldova” cum economiseşte în criza economică actuală, Mihai Popşoi a spus că dânsul a vândut cea de-a doua maşină a familiei, iar acum circulă cu troleibuzul prin Chişinău.

„Până nu demult am avut două maşini, a mea şi a soţiei. Pe a mea am vândut-o şi merg cu troleibuzul. Asta mă ajută să economisesc, dacă luăm în considerare cât costă carburanţii”, a spus Popşoi.

Ex-premierul Ion Chicu a comentat declaraţia lui Mihai Popşoi.

„Prima propunere anticriză pentru moldoveni de la PAS: ca să nu muriţi de foame - vindeţi a 2-a maşină. Marea onoare de a vocifera această idee genială din partea PAS-ului i-a revenit vice-preşedintelui parlamentului Popşoi. P.S. A uitat să spună că are maşină de serviciu. Iar dacă renunţă la ea, primeşte în fiecare lună 6.500 lei îndemnizaţie, a afirmat Chicu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite