Un promotor al teoriei conspiraţiei despre COVID-19 anunţă că fondează „Partidul Moldova Mare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În imagine Ion Varaniţă
În imagine Ion Varaniţă

Ion Varaniţă, autorul unei cărţi despre dezvoltare personală, a devenit activ în ultime perioadă, pe reţelele de socializare, unde promovează teorii ale conspiraţiei despre COVID-19. Mai mult ca atât, Ion Varaniţă a anunţat că fondează „Partidul Moldova Mare”.

„Steagul este de coluare roşie ţesut cu fire de aur şi argint, format din cele două Steaguri ale Moldovei Mari: Steagul de Luptă şi Steagul de domnie al domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfînt. Simbolurile partidului: Un Leu cu aripi care poartă Coroana lui Ştefan cel Mare şi Sfînt pe cap şi care ţine în mîini (labe) Crucea, Sceptrul, Sabia şi Buzduganul. Ideologia, statutul şi programul partidului le veţi afla curînd”, a scris Ion Varaniţă pe Facebook.

Acesta susţine că „pentru a intra în parlament cu majoritate parlamentară de 70 de mandate (deputaţi) avem nevoie de foarte foarte mulţi susţinători şi membri ai partidului care să fie activi”. 

„Inclusiv avem nevoie de foarte mulţi bani (donaţii) pentru a deschide oficiul central al partidului şi oficiile teritoriale (raionale). Este nevoie de steaguri, oficii, calculatoare, printere, pliante cu ideologia, statutul şi programul electoral al Partidului Moldova Mare, automobile, combustibil şi multe altele pentru a promova Partidul Moldova Mare zi de zi în toată ţara”, a spus Varaniţă.

Ion Varaniţă este autorul unei petiţii împotriva „vaccinării obligatorii şi implementării tehnologiilor 5G în R.Moldova”.

Pe pagina sa de Facebook, Ion Varaniţă a scris că este „urmaş al lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, Apărător al Ţării Moldova Mare şi al neamului moldovenilor”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite