Uniunea Salvaţi Basarabia a depus lista candidaţilor pentru alegerile locale din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Munteanu

O listă cu 52 de candidaţi pentru Consiliul municipal Chişinău şi cu Valeriu Munteanu, candidat pentru fotoliul de primar al capitalei, a fost depusă pe 11 septembrie la Consiliul Electoral de Circumscripţie Electorală al Chişinăului, transmite IPN.

Pe listă sunt 26 de femei şi 26 de bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 39 de ani. „Pe listă sunt jurişti, profesori la universitate şi la liceu, ingineri, economişti, psihologi, sociologi, contabili şi antreprenori. Marea majoritate sunt încadraţi în câmpul muncii şi sunt specialişti la locurilor lor de muncă”, se arată într-un comunicat remis de USB.

Două persoane din lista USB au candidat anterior la alegeri, ceilalţi 50 fiind la prima experienţă de acest gen. „În lista USB sunt oameni tineri, care împărtăşesc dezideratul românesc al Basarabiei, aceasta este generaţia Unirii, soluţia USB pentru consolidarea şi dezvoltarea curentului unionist”, precizează sursa citată.

„Valeriu Munteanu şi USB nu vor face niciodată coaliţie cu PSRM, Igor Dodon şi Moscova. Valeriu Munteanu şi USB au soluţii pentru problemele Capitalei şi sunt gata să le discute în dezbateri cu ceilalţi candidaţi”, se mai arată în comunicat. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite