Politică

articolul anterior articolul urmator

Valeriu Munteanu: „Anatol Şalaru se tot laudă că nu are dosare penale. Cum să aibă? Doar pentru asta s-a făcut slugă la Plahotniuc”

1
18 Apr 2018 00:16:44
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO colaj Adevărul sursa FOTO sputnik.md
FOTO colaj Adevărul sursa FOTO sputnik.md

Candidatul PL la funcţia de primar de Chişinău, Valeriu Munteanu, a declarat că preşedintele executiv al PUN, Anatol Şalaru, „minte cu neruşinare”, atunci când afirmă că liberalul, dar şi fraţii săi ar avea dosare penale.

„Anatol Şalaru, cât timp a stat la căldurică în Partidul Liberal, care i-a oferit ceea ce nu va mai avea niciodată în cariera sa politică, adică mandate de deputat, două mandat de ministru etc. a aflat cu siguranţă că nici eu nici unul dintre fraţii mei nu am avut niciodată şi nu avem dosare penale. Declar asta cu toată responsabilitatea”, a afirmat Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Liberalul susţine că afirmaţiile lui Şalaru sunt „o minciună ordinară”.

„Cât priveşte faptul ca Anatol Şalaru se tot laudă că nu are dosare penale, cred şi eu. Cum să aibă? Doar pentru asta s-a făcut slugă la Plahotniuc, şi-a făcut PUN-ul şi serveşte devotat Binomul”, a precizat Munteanu.

Amintim că, la fel într-o postare pe Facebook, Anatol Şalaru a spus că unul dintre fraţii lui Valeriu Munteanu, Ruslan Munteanu ar avea dosare penale care „zac pline de praf în sertarele procuraturii”

„La fel de ciudat este şi linistea de care se bucură celălalt frate al lui Valeriu Munteanu, Igor Munteanu, auto-demisionat după apariţia în presă a unor şmecherii cu licitaţii la primăria Chişinăului. Procuratura, care trebuia să se autosesizeze despre ce s-a întâmplat cu licitaţiile organizate de fratele lui Valeriu Munteanu la primăria Chişinăului, tace strategic şi nimeni din organele de drept nici măcar nu a întrebat. Nici Valeriu Munteanu nu este deranjat de procuratura lui Vladimir Plahotniuc deşi, este cunoscut faptul că Fondul Ecologic şi Ministerul Mediului au constitut feuda ministrului Munteanu”, a menţionat Şalaru.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Fimovici Fima
18.04.2018, 10:23:40

Eu cred că vouă anume Liberalilor va trebuie așa niște dosare ca sa nu ma eșiți din pușcarie, ați distrus Chișinaul cum ați vrut in cele 3 mandate al ui Chirtoaca , nu va e rusine!!

Modifică Setările