Politică

articolul anterior articolul urmator

Valeriu Munteanu: ACUM a capitulat. Moscova controlează astăzi toată Moldova prin oameni loiali lui Dodon

1
30 Jul 2019 17:11:57
Autor: Iurii Botnarenco

Preşedintele Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia, Valeriu Munteanu, consideră că prin decizia Parlamentului de a-l desemna în funcţia de şef al CNA pe Ruslan Flocea şi cea de a-l propune la funcţia de procuror general interimar pe Dumitru Robu, liderii Blocului ACUM „au capitulat în faţa lui Dodon, a socialiştilor şi a Moscovei, care astăzi, controlează toată Republica Moldova prin oamenii loiali lui Dodon”.

„În mai puţin de 30 de zile şi mai mult pe sub masă decât la lumină, coaliţia ACUM-PSRM a instalat în „fotoliile” principale în stat, cu precădere în funcţiile din sistemul de drept, oameni din ograda tenebroasă a lui Igor Dodon sau din fosta gospodărie politică a lui Vladimir Plahotniuc”, a scris Valeriu Munteanu pe Facebook.

În opinia sa, nu a existat „niciun concurs deschis şi liber, niciun fel de meritocraţie, doar mimări, stângăcii şi multe minciuni şi cel mai grav, niciun om nou, doar naftalină şi executori docili ai vechii/noii guvernări”. 

„Opera s-a „desăvârşit” astăzi prin numirea în funcţie de şef la CNA a lui Ruslan Flocea, consilierului lui Igor Dodon şi cea de procuror general interimar a lui Dumitru Robu, un procuror arhicunoscut pentru ardoarea cu care a servit regimul Plahotniuc”, a afirmat Munteanu.

El consideră că „ADN-ul regimului fioros a lui Vladimir Plahotniuc îl regăsim acum în arhitectura de putere a lui Igor Dodon, care a preferat să paseze „guvernarea” Maiei Sandu şi „oleacă” şi pe alocuri lui Andrei Năstase, iar el a preluat „puterea” adevărată într-un stat eşuat precum este Republica Moldova, ori puterea adevărată emană şi este asigurată de instituţiile de drept şi cele ale justiţiei”.


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Gheorghe Moldoveanul
30.07.2019, 21:57:31

D-apoi Munteanu nostru parcă participa la Orhei ca mare candidat din partea ACUM, ori Munteanu se schimbă după cum bate vântu?

+1 (1 vot)