Valeriu Munteanu, către Silvia Radu: O să fiţi şefă când o să vă aleagă locuitorii, până atunci sunteţi o impostoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu afirmă că primarul interimar de Chişinău, Silvia Radu, confundă administrarea unei afaceri private cu treburile publice. Afirmaţia liberalului a fost făcută după ce Silvia Radu l-a dat afara de la şedinţă luni, 27 noiembrie, pe şeful Direcţiei transport, subliniind că ea este şeful şi că Oleg Poiată trebuie să respecte diciplina instituţională.

„Şefă o să fiţi atunci când o să vă aleagă locuitorii municipiului Chişinău în funcţia de primar general, până atunci sunteţi o impostoare ordinară, instalată acolo ilegal şi protejată de Partidul Democrat”, a notat Valeriu Munteanu într-o postare pe Facebook.

Vicepreşedintele PL consideră că niciun primar ales nu poate să-şi trateze subalternii în aşa mod, pentru că aceştia „sunt funcţionari publici şi se supun în primul rând legii şi mai apoi indicaţiilor superiorilor”. 

„I-aşi recomanda doamnei Radu să citească (şi dacă este posibil, chiar să studieze) toate legile din domeniul APC şi APL, ştiu că sunt multe, dar lecturându-le doamna va înţelege (sper) cât de mică este”, a menţionat Munteanu. 

Amintim că la şedinţa săptămânală a servicilor Primăriei de luni, 27 noiembrie, Silvia Radu l-a dat afară de la şedinţă pe şeful Direcţiei transport, Oleg Poiată, atunci când acesta a încercat să vină cu mai multe justificări pe marginea prezentării unui Planului de fluidizare a transportului rutier, care a fost respins de primarul interimar pe motiv că nu conţinea soluţii şi cheltuieli, dar „idei”.


 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite