Politică

articolul anterior articolul urmator

Valeriu Munteanu susţine că Andrei Năstase încă nu poate reveni la MAI: Trebuie să fie la Primărie până va fi validat mandatul lui Ion Ceban

0
5 Nov 2019 11:34:50
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Liderul USB, Valeriu Munteanu, afirmă că Andrei Năstase „are obligaţia legală să meargă la Primăria Chişinău” şi că acesta deocamdată nu poate reveni la MAI, aşa precum a anunţat deja liderul PPDA.

„Andrei Năstase este primar general în exerciţiu al mun. Chişinău, ori în data de 8 octombrie, Curtea de Apel Chişinău i-a validat mandatul de primar al capitalei, iar ulterior, în data de 10 octombrie acesta s-a suspendat din această funcţie pentru a continua campania electorală. Suspendarea este de drept, ori de luni, 4 noiembrie, acesta trebuie să fie la serviciu la primăria Chişinău”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Valeriu Munteanu a menţionat că „Andrei Năstase trebuie să meargă la primăria Chişinău şi să-l aştepte acolo pe Ion Ceban până judecătoria Chişinău îi va valida mandatul de primar, aşa spune legea, aşa spune cutuma şi aşa ne indică orice regulă a democraţiei”.

„Andrei Năstase nu poate fi în acelaşi timp primar general în exerciţiu şi ministru al Afacerilor Interne, iar dacă domnul Năstase nu va dori să se conformeze legii, atunci primul-ministru are obligaţia să rupă acest ghem de incompatibilităţi şi frustrări”, a mai spus Munteanu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii