Valeriu Munteanu susţine că Andrei Năstase încă nu poate reveni la MAI: Trebuie să fie la Primărie până va fi validat mandatul lui Ion Ceban

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul USB, Valeriu Munteanu, afirmă că Andrei Năstase „are obligaţia legală să meargă la Primăria Chişinău” şi că acesta deocamdată nu poate reveni la MAI, aşa precum a anunţat deja liderul PPDA.

„Andrei Năstase este primar general în exerciţiu al mun. Chişinău, ori în data de 8 octombrie, Curtea de Apel Chişinău i-a validat mandatul de primar al capitalei, iar ulterior, în data de 10 octombrie acesta s-a suspendat din această funcţie pentru a continua campania electorală. Suspendarea este de drept, ori de luni, 4 noiembrie, acesta trebuie să fie la serviciu la primăria Chişinău”, a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Valeriu Munteanu a menţionat că „Andrei Năstase trebuie să meargă la primăria Chişinău şi să-l aştepte acolo pe Ion Ceban până judecătoria Chişinău îi va valida mandatul de primar, aşa spune legea, aşa spune cutuma şi aşa ne indică orice regulă a democraţiei”.

„Andrei Năstase nu poate fi în acelaşi timp primar general în exerciţiu şi ministru al Afacerilor Interne, iar dacă domnul Năstase nu va dori să se conformeze legii, atunci primul-ministru are obligaţia să rupă acest ghem de incompatibilităţi şi frustrări”, a mai spus Munteanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite