Vladimir Cebotari îi răspunde lui Peter Michalko: Puneţi pe foaie paşii care vor duce la validarea alegerilor din Chişinău, pentru că noi nu ştim cum să facem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Partidului Democrat Vladimir Cebotari îi răspunde ambasadorului UE la Chişinău, Peter Michalko, care a afirmat recent că „în mâinile autorităţilor moldoveneşti sunt toate instrumentele pentru corectarea situaţiei legate de nevalidarea alegerilor locale din municipiul Chişinău”. Democratul îi cere oficialului european să-i sugereze PDM ce paşi anume trebuie să întreprindă, transmite IPN.

„Hai să-l întrebăm deschis. Sugeraţi-ne nouă, Partidului Democrat, Parlamentului şi Guvernului Republicii Moldova concret ce trebuie să facem. Puneţi pe foaie concret paşii care vor duce la corectarea situaţiei legate de nevalidarea alegerilor locale din municipiul Chişinău. Şi noi vom face, astfel încât să respectăm toate valorile, regulile, legile. Sugeraţi-ne pentru că noi nu ştim cum să facem. Noi ne considerăm destul de buni, dar în cazul acesta...”, a afirmat Vladimir Cebotari la emisiunea „Important” de la TVC21.

Ambasadorul UE la Chişinău, Peter Michalko, declară că în mâinile autorităţilor moldoveneşti sunt toate instrumentele pentru corectarea situaţiei legate de nevalidarea alegerilor locale din municipiul Chişinău. 

Ambasadorul s-a referit şi la instrumente legislative şi administrative. Declaraţia a fost făcută în cadrul emisiunii „În profunzime” de la postul de televiziune ProTV Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite