Victor Ponta: „La câte declaraţii au avut în ultimii nouă ani, moldovenii erau mai bogaţi decât Qatarul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul român Victor Ponta a sancţionat declaraţiile făcute de preşedintele Traian Băsescu astăzi, la Chişinău Foto: Adevărul
Premierul român Victor Ponta a sancţionat declaraţiile făcute de preşedintele Traian Băsescu astăzi, la Chişinău Foto: Adevărul

Şeful Executivului de la Bucureşti, Victor Ponta, a declarat că Traian Băsescu a fost prea generos în privinţa finanţărilor româneşti făcute pentru proiectele convenite cu Republica Moldova.

Premierul român Victor Ponta a sancţionat declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, aflat astăzi în vizită la Chişinău, conform cărora gazoductul Iaşi-Ungheni şi bursele pentru studenţi vor fi finanţate din bugetul României, relevă Mediafax.

"Mă gândeam ce bine e să fii preşedinte, că eşti generos pe banii altora. Facem gazoductul din banii noştri, burse se dau mai multe tot din banii noştri, e aşa bine să fii generos de la alţii, păcat că Guvernul anterior nu a reuşit să facă nimic, nici să mărească numărul de vize, nici să facă gazoductul cu Moldova. Noi suntem cu treaba şi cu munca, şi prim-ministrul Leancă, şi eu", a spus şeful Executivului de la Bucureşti, în şedinţa de guvern.

„Tot ce putem face pentru Republica Moldova vreau să facem nu din gură. Cred că, la câte declaraţii au avut în ultimii nouă ani, moldovenii erau mai bogaţi decât Qatarul. Vreau ca noi să facem şi lucruri serioase, în afară de declaraţii şi o să vă rog pe toţi să acordaţi atenţia maximă acestei relaţii", a punctat şeful Guvernului de la Bucureşti“, le-a spus Ponta miniştrilor implicaţi în proiectele convenite cu omologii lor de la Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite