VIDEO & GALERIE FOTO Ghimpu şi Voronin: de la ură până la dragoste e doar un pas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vechii oponenți Vladimir Voronin și Mihai Ghimpu
Vechii oponenți Vladimir Voronin și Mihai Ghimpu

Ne-am obişnuit să-i vedem pe liderii Partidului Liberal şi Partidului Comuniştilor mereu aruncându-şi replici tăioase. Azi, în pauza din Parlament, adversarii politici s-au pornit să bea o cafea ca doi vechi amici, dar nu înainte de a oferi câteva declaraţii pentru presă.

„Azi decidem totul: problema alegerii preşedintelui, a procurorului general şi vom vota demisia lui Veaceslav Ioniţă din funcţia de preşedinte al Comisiei economie, buget şi finanţe, propusă de liberali", a început Vladimir Voronin.

„Şi noi votăm", l-a susţinut Mihai Ghimpu. „Să ne apucăm de lucru, în sfârşit. Am propus o coaliţie largă. Vedeţi, se creează sub ochii voştri", a continuat Voronin.

Vladimir Voronin și Mihai Ghimpu au devenit prieteni la cataramă Vladimir Voronin și Mihai Ghimpu sunt puși pe glume în Parlament Vladimir Voronin și Mihai Ghimpu au făcut schimb de amabilități

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

„Mi-a propus să fiu preşedinte. Sunt două funcţii de preşedinte pe care le vom împărţi", a spus mai în glumă, mai în serios liberalul Ghimpu.

Liderul PCRM a recunoscut că s-a simţit azi mai bine în Parlament. "Am simţit o altă atmosferă după ce s-a propus alegerii preşedintelui. Eram într-o situaţie foarte tensionată în faţa lumii întregi", a mărturisit Voronin.

Click aici să vezi VIDEO!


Comunistul și liberal s-au făcut nu o dată cu ou și oțet. Cel mai des Voronin spunea că Ghimpu suferă de schizofrenie și are patru operații la cap.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite