VIDEO Andrei Năstase: Procurorul general interimar pune la cale o crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO sputnik.md
FOTO sputnik.md

Ministrul de Interne, Andrei Năstase, susţine că procurorul general interimar, Igor Popa, pune la cale „o crimă odioasă”. Potrivit lui, în acest sens, Igor Popa l-ar fi invitat în biroul său pe fostul şef al Inspectoratului General de Poliţie, Alexandru Pînzari, care „este suspectat de participare la uzurparea puterii de stat”.

„Ieri, din informaţiile de care dispun, a fost prezentat un raport cu privire la începerea unei cauze penale pe faptul uzurpării puterii de stat de către Plahotniuc şi alţii. Un grup de procurori a făcut acest raport şi l-a înaintat procurorului general interimar pentru a lua o decizie cu privire la acest caz. În loc să ia o decizie, acest individ încearcă să obstrucţioneze orice tentativă de a investiga o crimă odioasă, săvârşită de Plahotniuc şi alţii”, a declarat Andrei Năstase într-un Live pe pagina sa de Facebook.

Ministrul a îndemnat presa să meargă la Procuratură pentru a-i „cere socoteală” lui Igor Popa şi să monitorizeze dacă procurorul nu cumva obstrucţionează dosarul privind tentativa de uzurpare a puterii de stat de către Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite