VIDEO Andrei Năstase le răspunde celor care solicită Blocului ACUM să facă alianţă cu PSRM: Nu ne cereţi să ne încălcăm cuvântul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Nastase privesc.eu

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a reiterat că Blocul ACUM nu va face alianţă cu PSRM şi nici cu PDM, mai ales pentru că au dat asigurări anterior că acest lucru nu se va întâmpla. Politicianul a îndemnat cetăţenii să aibă răbdare, după ce în spaţiul public au apărut mai multe voci care au îndemnat Blocul ACUM să facă o alianţă temporară cu PSRM cu scopul de a elibera sistemul de Vlad Plahotniuc şi oamenii săi.

„Rămânem pe aceleaşi poziţii, rămânem alternativa de care are nvoie ţara, o alternativă adevarată şi nu tot felul de complicităţi. Nu vom recurge la niciun fel de complicităţi nici cu Plahotniuc, nici cu Dodon, nici cu Şor”, a declarat Andrei Năstase într-o postare video pe Facebook.

Liderul PPDA a menţionat că Igor Dodon l-a „trădat” în timpul protestelor din 2015, când ar fi negociat cu Vlad Plahotniuc funcţia de preşedinte al ţării.

„Cum v-aţi uita în ochii mei, dacă cu trei zile înainte de alegeri am făcut un angajament public, în faţa oamenilor, că nu vom face alianţă cu Plahotniuc şi Dodon, iar acum, la trei zile, ne cereţi să ne încălcăm cuvântul. Cu ce drept ni se cere nouă se ne încălcăm cuvântul”,  adăugat Năstase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite