VIDEO Aşa-numitul ministru de Interne de la Tiraspol trece cu lejeritate prin Aeroportul Chişinău, fiind ajutat de poliţiştii de frontieră. Reacţia MAI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aşa-numitul ministru de Interne de la Tiraspol, Ruslan Mova, a fost surprins de camerele de supraveghere de pe Aeroportul Internaţional Chişinău cum este ajutat de către poliţiştii de frontieră, subordonaţi Ministerului de Interne de la Chişinău, să treacă fără primejdie prin Aeroport.

Din imaginile video publicate de portalul scheme.md se vede că o persoană, despre care se presupune că ar fi anume Ruslan Mova, este întâmpinată pe Aeroport de către un poliţist de frontieră, care apoi îl ajută să treacă prin controlul vamal, având grijă de paşaportul lui Ruslan Mova.

Reacţia MAI

Ministerul de Interne de la Chişinău a comunicat că, pe 4 septembrie curent, ministrul Andrei Năstase a fost informat de către şeful Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, Rosian Vasiloi, despre posibila implicare a personalui din Sectorul Poliţiei de Frontieră din Aeroportul Internaţional Chişinău în mai multe ilegalităţi, inclusiv depăşirea atribuţiilor de serviciu şi facilitarea trecerii ilegale a frontierei de stat de către persoane care ocupă funcţii în cadrul aşa-numitului guvern de la Tiraspol.

„Imediat, ministrul Năstase a dispus iniţierea unei anchete ample care să releve toate circumstanţele cu privire la săvârşirea acestor ilegalităţi. A fost creat un grup interdisciplinar de anchetă care investighează sub toate aspectele cazul dat pentru a identifica şi demantela toată schema de implicare în ultimii ani a personalului Poliţiei de Frontieră şi tragerea la răspundere în conformitate cu legislaţia în vigoare, inclusiv din punct de vedere penal, a celor responsabili”, se spune într-un comunicat de presă emis de MAI.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite