VIDEO Ce cadouri a primit Igor Dodon de ziua sa de naştere şi cine l-a vizitat la Preşedinţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO presedinte.md
FOTO presedinte.md

Igor Dodon a împlinit luni, 18 februarie, 44 de ani. Cu această ocazie, preşedintele ţării a primit la Preşedinţie mai mulţi oaspeţi, în mare parte apropiaţi ai şefului statului, care nu au venit cu mâna goală.

După ce dimineaţa a primit scrisori de felicitare de la Vladimir Putin, Dmitrii Medvedev şi Patriarhul Rusiei, Kiril, felicitările au continuat pe tot parcursul zilei.

Mitropolitul Moldovei, Vladimir, l-a vizitat la Preşedinţie pe Igor Dodon şi i-a adus acestuia un buchet de trandafiri albi. Lidera Socialiştilor, Zinaida Greceanîi, i-a dăruit lui Igor Dodon un buchet de trandafiri roşii, iar din partea echipei PSRM i-a dat şefului statului icoana lui Ştefan cel Mare. Un grup de veterani i-a oferit preşedintelui un binoclu, iar liderul organizaţiei neguvernamentale „Voievod”, Nicolae Pascaru, i-a adus lui Dodon la fel o icoană cu chipul lui Ştefan cel Mare.

Echipa de tineret a Socialiştilor i-a înmânat preşedintelui ţării o carte cu foi curate şi i-a transmis şefului statului că va trebui să-şi scrie acolo autobiografia.

Igor Dodon a fost vizitat şi de ex-preşedinţii Mircea Snegur şi Petru Lucinschi, care la fel au venit cu un buchet de trandafiri roşii, dar şi câteva cărţi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite