Politică

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Deputatul Dumitru Alaiba, despre ce „a tăcut molcom” Pavel Filip la Bruxelles

0
15 May 2019 15:24:14
Autor: Iurii Botnarenco
FOTO gov.md
FOTO gov.md

Deputatul Blocului ACUM Dumitru Alaiba s-a arătat nemulţumit de prestaţia de la Bruxelles a premierului Pavel Filip, care a avut loc în contextul evenimentelor consacrate celei de-a zecea aniversări a Parteneriatului Estic. Parlamentarului l-a îndemnat pe premier să nu mai plece la Bruxelles şi a accentuat că şeful Guvernului ar fi evitat în vizita sa să vorbească despre câteva probleme cu care se confruntă Republica Moldova.

Într-un mesaj video pe pagina sa de Facebook, Dumitru Alaiba a declarat că Pavel Filip „a tăcut molcom despre corupţia din ţara noastră, corupţia care explodează an de an”. 

„Aţi tăcut despre miliardul furat. Trei ani în urmă aţi spus că frauda bancară trebuie să continue. Ea continue, datorită dumneavoastră, din inacţiune. Aţi tăcut despre justiţia capturată, despre instituţii care nu-şi fac treaba cronic. Aţi tăcut despre o mulţime de delapidări, despre cum s-au numit  şi s-au repolitizat o mulţime de instituţii, dintre care BNM, ANRE, Curtea de Conturi, unde pe utlima sută de metri au fost puşi oameni loiali şi docili PDM. Aţi tăcut pentru că ştiţi că nu aveţi ce spune”, a declarat Dumitru Alaiba. 

În opinia sa, Pavel Filip a mers la Bruxelles „fără rezultate, doar cu vorbe goale şi cu lucruri de viitor”. 

„Trebuia să spune-ţi ce aţi făcut dumneavoastră pentru a apropia ţara noastră de UE. Nu aţi făcut nimic, dimpotrivă aţi lucrat foarte activ pentru a ne izola de UE”, a afirmat Alaiba.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii