VIDEO Diacov nu a mai discutat cu Plahotniuc de când liderul PDM a plecat din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a declarat că nu a mai discutat cu Vlad Plahotniuc după ce liderul PDM a părăsit Republica Moldova, pe 14 iunie. Totuşi, Diacov speră că Plahotniuc se va întoarce în ţară pentru a fi reluate anumite discuţii.

„Eu sper să se întoarcă, să avem o discuţie, să ne gândim împreună ce facem, cum facem, să ne lămurească, să ne răspundă la careva întrebări”, a declarat Dumitru Diacov la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

În pofida afirmaţiei lui Diacov, Andrian Candu afirma recent că PDM comunică des cu Plahotniuc, de când acesta a plecat din ţară.

Preşedintele PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a confirmat că nu se mai află în Republica Moldova. Politicianul a dat de înţeles că, actualmente, viaţa sa ar fi în pericol dacă s-ar afla la Chişinău. Liderul PDM spune că are nevoie de o pauză, inclusiv pentru a-şi proteja familia, şi că va reveni în ţară odată ce va fi în siguranţă.

Andrei Năstase a afirmat că din informaţiile operative se cunoaşte că Vlad Plahotniuc a părăsit Republica Moldova cu un automobil de marca Mercedes, prin Transnistria.

„A ajuns în Ucraina. A luat un avion până într-un alt oraş din Ucraina, iar de acolo a plecat la Londra. Cert este că Plahotniuc şi-a comandat un chater care l-a aşteptat pe Aeroportul Chişinău, dar de frica că ar putea fi oprit, restricţionat, a renunţat la acea cursă charter şi a plecat prin Ucraina”, a mai spus Năstase pentru Unimedia.info.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite