VIDEO Dodon, o nouă acţiune pentru care este acuzat de finanţare ilegală din Rusia. Munteanu sesizează Ministerul Finanţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Partidului Uniunea Salvaţi Basarabia, Valeriu Munteanu, a făcut o sesizare către Ministerul Finanţelor ca să verifice care este provenienţa banilor cheltuiţi de Igor Dodon pentru amplasarea panourilor din Chişinău, pe care scrie „28 de ani de Independenţă, 660 de ani de Statalitate” şi pe care este afişată şi fotografia preşedintelui ţării.

Valeriu Munteanu a declarat, într-o postare video pe Facebook, că există bănuieli rezonabile că şi „această cheltuială este făcută din bani murdari care vin din Federaţia Rusă către Igor Dodon şi, respectiv, există şi aici spălare de bani şi evaziune fiscală”. 

Munteanu a spus că speră că noua guvernare va răspunde la întrebarea de unde Igor Dodon are aceşti bani. 

„Condamnăm aceste acţiuni ale preşedintelui Dodon. Condamnăm şi faptul că şi în noua guvernare Dodon continuă aceste năravuri din perioada guvernării lui Plahotniuc. Condamnăm că nu există reacţii publice ale guvernării actuale de a curma astfel de lucruri absolut netrasparente”, a mai spus Munteanu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite