VIDEO Fadei Nagacevschi explică de ce a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Sergiu Sîrbu: Am probleme cu respectul faţă de cei implicaţi în capturarea statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Justiţiei, Fadei Nagacevschi, a explicat ce l-a scos din sărite la şedinţa Comisiei juridice, numiri şi imunităţi a Parlamentului, după ce deputatul Pro Moldova Sergiu Sîrbu l-a întrebat dacă există opinia FMI la un proiect de lege privind Banca Naţională.

„Recunosc că am probleme cu respectul faţă de unii oameni, care astăzi au statutul de deputat – mă refer la oamenii care-i cred implicaţi în capturarea statului, acoperirea fraudei bancare, concesionarea aeroportului şi alte isprăvi ale fostului lor şef, dl Plahotniuc. Nu pot crede în faptul că ei servesc poporul şi Moldova – cred că ei îl servesc pe şeful lor şi se gândesc doar la buzunarul lor”, a scris Fadei Nagacevschi pe Facebook.

Nagacevschi susţine că „ei au contribuit direct la capturarea statului servind stăpânul şi călcând oameni şi valori. De acolo se trage derpinderea lor că totul le este subordonat”.

„Plahotniuc a plecat, în schimb ne-a lăsat moştenire câţiva înăvăţăcei de-ai lui. Ei încearcă să o facă pe corecţii – dar îi trădează ”pufuşorul pe botişor”. Cred că ei nu au dreptul să vorbească în numele Parlamentului şi cu atât mai mult în numele poporului. Din fericire sunt puţini din ăştia, şi sper tot mai puţini în viitor. Dacă cineva crede că, am uitat luna iunie a anului 2019, se greşte amarnic”, mai spus ministrul

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite