Politică

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Federaţia Rusă, felicitată cu ziua naţională de la tribuna Parlamentului de la Chişinău din numele deputaţilor ACUM şi PSRM

3
12 Jun 2019 16:31:16
Autor: Iurii Botnarenco

Preşedintele Parlamentului de la Chişinău, socialista Zinaida Greceanîi, a felicitat Federaţia Rusă în cadrul şedineţei Legislativului de miercuri, 12 iunie, din numele deputaţilor PSRM şi ai Blocului ACUM, cu prilejul zilei naţionale. Mesajul Zinaidei Greceanîi a fost încheiat cu aplauze din partea majorităţii deputaţilor prezenţi.

„Menţionez că astăzi, de fapt, este ziua naţională a Federaţiei Ruse. De aceea, permiteţi-mi din numele dumneavoastră, de aici de la această tribună, să aduc sincere felicitări şi urări doar de bine pentru colegii noştri din Duma de Stat a Federaţiei Ruse. Sper să avem o colaborare eficientă cu dumnealor”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Nicoleta Cojocari
12.06.2019, 17:04:14

Perfect Moscova vorbeste, Alianta Kozak PSRM-ACUM e beton.

-1 (1 vot)
Jr Proxi
12.06.2019, 17:10:17

Cea mai democratica cale sunt anticipatele. Chiar si Dodonul a recunoscut. „Menționez că astăzi m-am adresat la Curtea Constituțională pentru a avea claritate referitor la termenul limită de dizolvare a Parlamentului: trei luni după 9 martie – data aprobării rezultatelor alegerilor parlamentare de către Curtea Constituțională, sau după 21 martie – data ședinței de constituire a noului Parlament. Cel mai probabil, au rămas doar 2 săptămâni, pînă pe 7 iunie, și dacă în această perioadă deputații nu găsesc un consens și nu creează o majoritate parlamentară, atunci Președintele RM va fi nevoit să dizolve Parlamentul, iar deputații să-și asume consecințele în cadrul alegerilor anticipate”

-1 (1 vot)
giulianni_007
13.06.2019, 01:31:10

Tu scrie acelasi comentariu in fiecare zi,bazeaza-te pe chestia ca minciuna repetata de 1000 de ori va fi luata ca adevar :))) locul la toti pedemisti este la Puscarie !!!