Politică

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Haos la o întâlnire electorală organizată de Igor Dodon, după ce Renato Usatîi a venit să-i pună câteva întrebări

3
25 Oct 2020 10:22:38
Autor: Iurii Botnarenco

Igor Dodon a fost nevoit să-şi întrerupă întâlnirea cu alegătorii, organizată duminică dimineaţa, în casa de cultură din oraşul Făleşti, după ce un alt candidat în cursa electorală pentru prezidenţialele din 1 noiembrie, Renato Usatîi, a venit la întrevedere pentru a-i pune actualului preşedinte câteva întrebări.

Renato Usatîi a declarat că a venit fără bodyguarzi şi că intenţionează doar să-i adreseze lui Igor Dodon câteva întrebări. La rândul său, preşedintele Dodon a calificat acestă acţiune ca fiind o provocare şi a încercat să ignore prezenţa lui Renato Usatîi, însă nu i-a reuşit acest lucru.

Usatîi nu a cedat şi a mers în direcţia scenei, încercând să se apropie de Igor Dodon, însă paza şefului statului a intervenit şi l-au oprit pe Usatîi şi pe cei câţiva membri de partid care l-au însoţit pe acesta. 

În timp ce susţinătorii lui Igor Dodon scandau „afară” la adresa lui Renato Usatîi, susţinătorii lui Usatîi strigau „ruşine” la adresa lui Dodon.

Igor Dodon le-a spus alegătorilor că, dacă nu vor ca un asemenea haos să aibă loc în toată ţară, trebuie să-l voteze pe el. De partea cealaltă, Renato Usatîi l-a avertizat pe Igor Dodon că va răspunde pentru toate fărădelegile care ar fi fost comise de către dânsul şi că îl va băga la puşcărie.

Întâlnirea lui Igor Dodon cu alegătorii, care s-a transformat într-un haos, a durat doar 14 minute, după care preşedintele a plecat de la eveniment odată ce a văzut că Usatîii nu cedează. Dodon a părăsit sala de cultură fiind înconjurat de bodyguarzi.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

octavian calin
25.10.2020, 12:51:04

Am vazut aces filmulet cap coada ....oricine il va vedea, va putea constata ca asista la balacareala golaneasca intre niste golani din clanuri adverse dintr-o gubernie ruseasca si care printre discursul in limba rusa mai presara si cateva cuvinte stalcite din limba romana ..Ma intreb ,OARE CAND VOR INTELEGE AUTORITATILE ROMANE, CA ROMANII SI ROMANIA ,NU AU NIMIC COMUN CU ACESTI INDIVIZI Acesti indivzi care populeaza acest spatiu dintre PRUT SI NISTRU, CARE A APARTINUT DE DREPT, ROMANIEI ,DIN PACATE ESTE POPULAT DE NEROMANI ASTA ESTE SITUATIA SI TREBUIE SA O INTELEGEM ..

-1 (1 vot)
Jason_Bourne
25.10.2020, 13:25:18

Troll sovietic FSB-ist octavian calin nu e nevoie sa ne scrii cu litere de tipar ca sa ne faci sa credem ca trebuie cedata acea bucata de pamant rusilor !!!Acei politicieni infiltrati de Kremlin pot fi dati la o parte,ignorati,dar Basarabia este si va fi Pamant Romanesc !!! Putin nu este nemuritor !!!

Alex Bun
25.10.2020, 15:13:27

caline, câți români erau în public, și câți dintre ei au fost deranjați că a vorbit rusește? Dodon în cv-ul lui a scris vreo patru limbi pe care le cunoaște, iar româna nu e printre ele. Teritoriul RM nu a aparținut niciodată de drept României. România, un stat artificial, agresiv și foarte tânăr, avea câteva decenii de existență la 1918, a ocupat parșivește Republica Democratica Moldovenească în 1918, dar legal nu a aparținut României, anexarea nefiind recunoscută de Federația Rusă, respectiv URSS, căreia teritoriul RDM aparținea legal confirm dreptului internațional, de SUA și Japonia, singurii care au acceptat tacit anexarea fiind Franța și MB, motivele fiind teama de succesul unui stat comunist și gura mare și mincinoasă a aliatului Român. Dar dincolo de asta, populația dintre Prut și Nistru a fost total împotriva ocupației de un barbarism fară precedent, singurii susținători fiind niște cozi de topor din cauză că românii i-au răsplătit cu mici funcții în aparatul de ocupație.

-2 (2 voturi)
Modifică Setările