VIDEO Igor Dodon se laudă că sfidează pandemia şi ia în derâdere opoziţia: Am contact cu mii de persoane. Maia Sandu ar leşina pe drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Igor Dodon este criticat tot mai frecvent de oponenţii politici că, în pofida creşterii de cazuri de COVID-19, preşedintele continuă să se întâlnească cu zeci de cetăţeni, fără a purta mască sau a respecta distanţa socială. În loc să ofere o exlicaţie privind comportamentul său, şeful statului a preferat să se laude cu faptul că sfidează pandemia.

În cadrul emisiunii „Preşedintele răspunde”, Igor Dodon a fost întrebat de un cetăţean cum se explică faptul că moldovenii în continuare au încredere în şeful statului.

„Oamenii au încredere în politicienii care sunt alături de ei. Eu în fiecare săptămână am contact direct, chiar în condiţii de pandemie, cu sute şi mii de persoane. Eu nu mă tem să merg să discut cu un om simplu, să merg la un veteran, să mă duc la un spital. Uitaţi-vă la oponenţii mei politici. Maia Sandu şi când face conferinţă de presă şi nu-i nimeni în sală, numai microfonul, îşi pune masca. Se teme de microfon că o să se molipsească sau ce? Nu-i faptul că trebuie mască sau nu trebuie, ei se tem de oameni. Eu cred că, dacă ar merge în patru spitale, cum am mers eu săptămâna asta, şi ar da mâna cu pumnul cu o sută de medici, eu cred că ei ar leşina pe drum”, a declarat Igor Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite