VIDEO Ksenia Sobciak a izbucnit în lacrimi şi a părăsit studioul dezbaterilor TV din campania prezidenţială rusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Candidatul la funcţia de preşedinte al Federaţiei Ruse Ksenia Sobciak a izbucnit în lacrimi miercuri, 14 martie, în timpul dezbaterilor electorale din campania prezidenţială rusă de la postul de televiziune „Rossia 1”. Opozanta regimului de la Kremlin nu şi-a putut stăpâni lacrimile pe motiv că s-a simţit nedreptăţită în timpul dezbaterilor.

Ksenia Sobciak s-a arătat deranjată că oponenţii ei electorali din platou o întrerupeau de fiecare dată când îşi începea discursul, acţiune ce se repeta doar contra ei.

„Stimaţi prieteni, voi singuri puteţi vedea că aceşti bărbaţi „curajoşi” nu luptă contra lui Putin, dar împotriva mea”, a declarat Sobciak.

Aceasta i-a numit „spoileri” pe cei prezenţi la dezbateri şi s-a adresat moderatorului, Vladimir Soloviov, cu solicitarea ca ea să nu mai fie întreruptă de către ceilalţi participanţi la dezbateri.

În replică, Soloviov a afirmat că „i-aş bate pe toţi, dar nu-mi permite legea”.

„Hai plângi, acuş o să-ţi vină mama (...) chemaţi un psihiatru şi îmbrăcaţi pe ea un halat alb”, a spus liderul Partidului Liberal Dempocrat, Vladimir Jirinovski; adresându-se Kseniei Sobciak.

Sobciak a declarat că nu este normal felul în care se desfăşoară emisiunea şi faptul că este ofensată verbal de către oponenţii ei.

„Este de ajuns. Este o nemernicie să aduceţi o femeie până la lacrimi”, a menţionat moderatorul emisiunii, moment în care Sobciak a decis să părăsească platoul.

Ksenia Sobciak a fost recent protagonista unui altui moment mai puţin obişnuit, atunci când a aruncat un pahar de apă pe contracandidatul său Vladimir Jirinovski, lider al Partidului Liberal Democrat din Rusia, la fel în timpul dezbaterilor la postul de televiziune „Rossia 1”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite