Politică

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Ksenia Sobciak a izbucnit în lacrimi şi a părăsit studioul dezbaterilor TV din campania prezidenţială rusă

1
15 Mar 2018 01:27:42
Autor: Iurii Botnarenco

Candidatul la funcţia de preşedinte al Federaţiei Ruse Ksenia Sobciak a izbucnit în lacrimi miercuri, 14 martie, în timpul dezbaterilor electorale din campania prezidenţială rusă de la postul de televiziune „Rossia 1”. Opozanta regimului de la Kremlin nu şi-a putut stăpâni lacrimile pe motiv că s-a simţit nedreptăţită în timpul dezbaterilor.

Ksenia Sobciak s-a arătat deranjată că oponenţii ei electorali din platou o întrerupeau de fiecare dată când îşi începea discursul, acţiune ce se repeta doar contra ei.
 
„Stimaţi prieteni, voi singuri puteţi vedea că aceşti bărbaţi „curajoşi” nu luptă contra lui Putin, dar împotriva mea”, a declarat Sobciak.
 
Aceasta i-a numit „spoileri” pe cei prezenţi la dezbateri şi s-a adresat moderatorului, Vladimir Soloviov, cu solicitarea ca ea să nu mai fie întreruptă de către ceilalţi participanţi la dezbateri.
 
În replică, Soloviov a afirmat că „i-aş bate pe toţi, dar nu-mi permite legea”.
 
„Hai plângi, acuş o să-ţi vină mama (...) chemaţi un psihiatru şi îmbrăcaţi pe ea un halat alb”, a spus liderul Partidului Liberal Dempocrat, Vladimir Jirinovski; adresându-se Kseniei Sobciak.
 
Sobciak a declarat că nu este normal felul în care se desfăşoară emisiunea şi faptul că este ofensată verbal de către oponenţii ei.
 
„Este de ajuns. Este o nemernicie să aduceţi o femeie până la lacrimi”, a menţionat moderatorul emisiunii, moment în care Sobciak a decis să părăsească platoul.

Ksenia Sobciak a fost recent protagonista unui altui moment mai puţin obişnuit, atunci când a aruncat un pahar de apă pe contracandidatul său Vladimir Jirinovski, lider al Partidului Liberal Democrat din Rusia, la fel în timpul dezbaterilor la postul de televiziune „Rossia 1”.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

IonIon Codreanu
15.03.2018, 11:46:52

Sobciak a dat dovadă de slăbiciune. Ca să reușești împotriva lui Putin și a haitei lui, trebuie să dai dovadă de un autocontrol perfect, de capacitatea de a replica fulgerător și INTELIGENT, în contrast cu pupincurismul sau grobianismul așa zișilor contracandidați OFICIALI ai lui Putin. Navalnâi ar fi strălucit, dar aici se vede o altă greșeală tactică gravă a opoziției democrate: este necesară o armată de candidați capabili, să fie ORICÂND la dispoziție un înlocuitor, dat fiind condițiile impuse de putinism în Rusia. Să sperăm că opoziția învață lecția, SE UNEȘTE și găsește candidați carismatici, inteligenți, cu tărie de caracter.

Modifică Setările