VIDEO Maia Sandu anunţă că PAS organizează un protest pe 16 august, în centrul Capitalei: „Guvernarea ignoră problemele oamenilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu gov.md

Lidera PAS, Maia Sandu, a anunţat că formaţiunea sa organizează un protest duminică, 16 august, la ora 11.00, în scuarul Teatrului de Operă şi Balet din Chişinău. Ex-premierul a îndemnat cetăţenii „care au ceva a-i spune acestei guvernări” să se alăture manifestaţiei.

Maia Sandu susţine că protestul este cauzat de faptul că „guvernarea ignoră problemele oamenilor, se face că nu le observă şi ne spune că totul e bine şi frumos”. 

„Îi chemăm pe toţi cei care au ceva a-i spune acestei guvernări, care vor să-şi apere drepturile şi să ceară de la această guvernare responsabilitate şi respect faţă de nevoile şi durerile poporului, să ni se alăture”, a afirmat Maia Sandu într-un briefing de presă. 

Preşedinta PAS dă asigurări că cei prezenţi la protest vor respecta regulile epidemiologice impuse de autorităţi.

„Ştim că este o situaţie complicată. Ne asumăm angajamentul să fim foarte atenţi şi să respectăm toate regulile de distanţare fizică, să purtăm măşti, dar această situaţie nu poate să ne împiedice să venim să-i spunem Guvernului lui Dodon tot ce credem despre el, acestui guvern şi acestui preşedinte care mănâncă banii publici şi care este o piedică în calea rezolvării problemelor cetăţenilor”, a mai spus Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite