VIDEO Maia Sandu cheamă diaspora să participe la protestul din 26 august din Chişinău: În Moldova s-a instaurat dictatura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Lidera PAS, Maia Sandu, a făcut un apel către moldovenii stabiliţi peste hotarele ţării ca să revină acasă pe 26 august, pentru a participa la protestul din centrul Capitalei faţă de guvernarea de la Chişinău.

„Acum, mai mult ca oricând avem nevoie de sprijinul şi implicarea voastră. Odată cu invalidarea rezultatului alegerilor din Chişinău, în Republica Moldova s-a instaurat dictatura. Decizia de anulare a alegerilor este un act de disperare a unei guvernări nepopulare. Ei vor să ne fure speranţa. Ei cred că noi vom lăsa mâinele în jos, ne vom conforma şi le vom ceda ţara pentru ca ea să ajungă în mâinele lor murdare”, a declarat Maia Sandu vineri, 10 august, într-o postare video pe Facebook.

Preşedinta PAS a subliniat că opoziţia are nevoie de implicarea diasporei în cadrul Mişcării Naţionale de Rezistenţă (din care fac parte PAS, PLDM, PDA şi unii membri ai societăţii civile) „pentru ca împreună să oprim dictatura”.

„Vă aşteptăm acasă pe 26 august (...) sunaţi rudele, prietenii, familiile şi îndemnaţii să vină la protest”, a spus Maia Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite