VIDEO Marina Tauber le promite moldovenilor salarii de 5.000 de euro: Programul a fost deja elaborat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO partidulsor.md
FOTO partidulsor.md

Vicepreşedinta Partidului Şor, Marina Tauber, susţine că moldovenii stabiliţi peste hotare care se vor întoarce în ţară vor avea salarii de cel puţin 5.000 de euro lunar, dacă formaţiunea condusă de Ilan Şor, primarul de Orhei condamnat de prima instanţă la şapte ani de închisoare în dosarul fraudelor bancare, va lua majoritate parlamentară în alegerile din 24 februarie.

„Formaţiunea noastră, nefiind la guvernare şi nefiind prezentă în Parlament la momentul actual, noi deja am elaborat o iniţiativă legislativă care facilitează şi crează condiţii şi mai favorabile ca toţi concetăţenii noştri, membrii diasporei, cei care au fost nevoiţi să plece din R.Moldova, să aibă posibilitatea să revină înapoi în Patrie”, a declarat Marina Tauber în cadrul dezbaterilor electorale de la TVR Moldova.

Potrivit ei, este vorba „despre diferite facilităţi la nivel de stat, dar şi venitul minim de cel puţin 5.000 de euro lunar”. 

„Programul acesta a fost deja elaborat. A fost prezentat diasporei în Italia şi alte ţări europene. Noi am colectat semnături pentru această iniţiativă şi ea a fost suţinută cu succes de mai mulţi concetăţeni şi urmează să votăm în Parlament după alegerile de pe data de 24 februarie”, a spus Tauber.

Afirmaţiile Marinei Tauber pot fi urmărite începând cu minutul 5:30.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite