Politică

articolul anterior articolul urmator

VIDEO „Moldova rămâne în continuare dependentă de forţe din afara ţării”. Mesajul lui Pavel Filip cu ocazia Zilei Independenţei

1
27 Aug 2019 09:40:01
Autor: Iurii Botnarenco

Ex-premierul Pavel Filip a transmis un mesaj cetăţenilor marţi, 27 august, în contextul Zilei Independenţei Republicii Moldova. Fostul prim-ministru a declarat că „ţara noastră trece printr-o perioadă grea”, iar „anul acesta am înţeles mai bine ca niciodată că la 28 de ani de independeţă, Republica Moldova rămâne în continuare dependentă de forţe din afara ţării”.

„Independenţa nu este un eveniment, ci un proces de lungă durată, la care trebuie să muncim în fiecare zi. În ultimii ani, am încercat să ne ridicăm din genunchi şi să cerem respect pentru ca ţara să fie mai independentă, pentru că independenţa nu se dă, se câştigă, în ficare zi, prin fapte, muncă, dăruire. Mie îmi pasă de Moldova şi vreau să ajungem în ziua în care noi toţi ne mândrim că trăin într-un stat independent, european. La mulţi ani, Moldova!”, a afirmat Pavel Filip într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ivan Turbinca
27.08.2019, 14:57:15

Independeta-sa nu depinzi absolut de nimeni.Exista asa ceva pe Terra?Ceva exemple.

-1 (1 vot)
Modifică Setările