VIDEO Primarul de Orhei şi-a scos centura de la brâu şi a ameninţat cu răfuială fizică opoziţia şi jurnaliştii: „Încetaţi! Pentru că o să vă fie dureros”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Supărat că liderii PAS şi PDA îl critică dur cu diverse ocazii, primarul de Orhei, Ilan Şor, condamnat de prima instanţă la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru spălare de bani şi escrocherie în proporţii deosebit de mari, a lansat un şir de ameninţări vineri, 20 iulie, la adresa acestora, dar şi către jurnalişti. Ameninţările au venit în timpul protestului organizat de Ilan Şor la sediile PAS şi PDA, dar şi după manifestaţie.

Într-o postare video pe pagina sa de Facebook, Ilan Şor şi-a scos cureaua de la brâu, despre care presa a scris că ar costa circa 1.500 de euro, pentru a spune că aceasta i-a fost dăruită de către soţie sa, cu patru ani în urmă. 

Totodată, primarul de Orhei i-a ameninţat pe Andrei Năstase şi Maia Sandu că îi va bate, chiar cu această centură, dacă aceştia nu vor înceta să-l atace pe el şi magazinele sale sociale, despre care Şor afirmă că ar putea fi închise din cauză că liderii PAS şi PDA acţionează în acest sens prin deputaţii PLDM.

Şor a comentat şi informaţia precum că protestatarii ar fi primit anumite bunuri, subliniind că este un fapt veridic şi că el a decis să le dea manifestanţilor apă şi pâine.

În plus, Şor i-a avertizat şi pe jurnalişti că, îndată ce va ajunge la putere, va face „o lustraţie” pentru aceştia şi ei vor răspunde pentru tot ce au scris despre dânsul şi simpatizanţii săi.

Câteva sute de cetăţeni, simpatizanţi şi activişti ai Partidului „Şor”, au protestat vineri, 20 iulie, la sediul Partidului Acţiune şi Solidaritate şi la sediul Platformei Demnitate şi Adevăr din centrul Capitalei. Manifestanţii, în frunte cu primarul de Orhei, Ilan Şor, au scandat lozinci împotriva lui Andrei Năstase şi Maiei Sandu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite