Politică

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Renato Usatîi i-a dăruit „o cruce mobilă” lui Andrei Năstase, după ce ministrul a instalat un crucifix în sediul MAI

1
17 Sep 2019 01:55:48
Autor: Iurii Botnarenco

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a adus o cruce din lemn la sediul Ministerului de Interne, ironizând în aşa mod decizia ministrului Andrei Năstase de a instala un crucifix în incinta MAI.

Renato Usatîi a declarat că gestul este un cadou din partea sa pentru Andrei Năstase, menită să-i uşureze activitatea ministrului, pe motiv că va putea lua crucea cu el când va merge prin raioane, lucru pe care nu poate să-l facă în cazul crucifixului instalat pe peretele de la intrarea în sediul MAI.

Amintim că ministrul de Interne, Andrei Năstase, a instalat un crucifix imens pe holul de la intrarea în sediul Ministerului Afacerilor Interne. La eveniment a fost prezent, la invitaţia ministrului, şi mitropolitul Vladimir, care l-a lăudat pe Andrei Năstase pentru acesta gest, subliniind că speră că acest exemplu va fi preluat şi de alte ministere.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

zbucium ion
17.09.2019, 08:11:46

"Aliansul" se pregateste sa-si învingă concurenții electorali cu "ciomagul" justiției - chiar pe parcursul campaniei de alegeri si dupa vot. Un motiv de învinovățire si scoaterea din cursa electorala ar fi folosirea de către candidații a resurselor administrative si a funcției, pe care o ocupa in stat. Candidatul la funcția de primar s-a degrevat din funcția de ministru de interne, dar iată ca mai vine pe la minister pentru a-si face piar. Daca Dodon si PSRM apelau la Mitropolia Moldovei si obțineau ca biserica sa-i indemne pe enoriași sa-i voteze pe socialiștii, apoi cuviosul ministru Andrei Nastase, PPDA (ACUM) si MAI a decis sale dea chișca la toți si sa includă in campania electorala, nu pe una, dar pe ambele mitropolii - si pe cea pro-rusa, si pe cea pro-romana. La o asa"șmecherie"pana acum nu s-a gândit nimeni - de a folosi RESURSELE ADMINISTRATIVE a ambelor mitropolii, prezenta la sfințirea crucii la MAI.

-1 (1 vot)
Modifică Setările