VIDEO „Unul dintre ei l-a protejat cu corpul său pe feciorul meu”. Igor Dodon i-a vizitat la spital pe angajaţii SPPS implicaţi în accidentul de la Străşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a fost în vizită marţi, 11 septembrie, la spitalul în care sunt internaţi angajaţii Serviciului de Pază şi Protecţie de Stat (SPPS) cu scopul de a-i mulţumi „pentru autosacrificiu şi profesionalism”, după accidentul rutier produs duminică, 9 septembrie, în care a fost implicat şi preşedintele ţării.

„Unul dintre ei l-a protejat cu corpul său pe feciorul meu”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit şefului statului, este important să ieşim mai înţelepţi, mai pregătiţi şi mai puternici cu duhul din asemenea situaţii. 

„Şi să demonstrăm curaj şi perseverenţă in ceea ce avem de făcut în continuare”, a subliniat Dodon.

Igor Dodon a fost transportat duminică la spital, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat la Străşeni, când două maşini din coloana sa, într-una dintre ele aflându-se Dodon, unul dintre fiii săi şi mama sa, s-au ciocnit cu un autocamion. 

După ce Igor Dodon a anunţat că „totul este în ordine, fără traumatisme grave” nici la el, nici la membrii familiei sale, ca urmare a accidentului rutier în care a fost implicat duminică, 9 septembrie, la Străşeni, ex-purtătorul de cuvânt al şefului statului Ion Ceban  a venit cu detalii noi pe acest subiect, subliniind că, de fapt, preşedintele a suferit traumatisme la coloana vertebrală.

Directorul interimar al Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat (SPPS), Anatolie Golea, exclude versiunea unui atentat asupra lui Igor Dodon duminică, 9 septembrie, atunci când preşedintele a fost implicat într-un accident rutier la Străşeni.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite