VIDEO Vlad Bileţchi va candida la parlamentare în circumscripţia nr.26 din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul organizaţiei unioniste „Unirea - ODIP”, Vlad Bileţchi, a comunicat că va candida în alegerile parlamentarele din 24 februarie în cirumscripţia nr.26 din Chişinău, care cuprinde sectorul Centru şi Buiucani al Capitalei.

Amintim că, potrivit CEC, până la 1 ianuarie 2019, au fost depuse 88 de solicitări pentru înregistrarea candidaţilor la funcţia de deputat în circumscripţiile uninominale.

Totodată, consiliile electorale ale circumscripţiilor uninominale au înregistrat 251 grupuri de iniţiativă în vederea susţinerii candidaţilor la funcţia de deputat, eliberîndu-le liste de subscripţie.

Pînă pe 1 ianuarie, în circumscripţiile uninominale au fost înregistraţi 28 concurenţi electorali.

Hotărârile cu privire la înregistrarea acestora, precum şi alte informaţii de interes public, vor fi plasate pe pagina-web oficială a Comisiei, la compartimentul „Alegeri parlamentare  2019”, rubrica „Circumscripţii electorale”.

4 ianuarie 2019 este termenul limită de depunere a actelor pentru înregistrarea grupurilor de iniţiativă în vederea susţinerii candidaţilor la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în circumscripţiile uninominale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite