Politică

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Vlad Plahotniuc şi Mihai Ghimpu s-au dat în spectacol: unul a cântat la trompetă, iar altul s-a aruncat în mare în cadrul campaniei Ice Bucket Challenge

3
23 Aug 2014 10:24:14
Autor: Adevărul Moldova
Trompetistul Vlad Plahotniuc FOTO Renaşte Moldova
Trompetistul Vlad Plahotniuc FOTO Renaşte Moldova

Prim-vicepreşedintele PD a finanţat, prin intermediul Fundaţiei Edelweiss, concertul de muzică clasică susţinut aseară de Chişinău Youth Orchestra în faţa catedralei. A fost invitat pe scenă să vorbească de ministrul Culturii Monica Babuc şi brusc a dorit să cânte. Momentul a fost bine regizat, deşi organizatorii neagă acest lucru.

„Am absolvit si eu pe timpuri, la Nisporeni, o şcoală muzicală. Ştiu ce înseamnă să exersezi ore în şir ca să poţi face un instrument muzical să cânte”, a povestit Vlad Plahotniuc, după care a interpretat piesa Mammy Blue, atât cu vocea, cât şi la trompetă.

Pe litoralul românesc al Mării Negre, liderul PL Mihai Ghimpu a acceptat provocarea din cadrul campaniei Ice Bucket Challenge. Dar întrucât nu avea găleată, a spus că-şi va turna o mare de apă rece în cap. Politicianul s-a aruncat în mare, dar nu înainte de a-i provoca pe jurnaliştii Valentina Ursu, Constantin Tănase şi Nicolae Dabija.

Potrivit regulilor, persoanele provocate au 24 ore să răspundă provocării, dacă nu o fac donează 100 de euro, dolari, lei, ruble, lire sterline organizaţiei Hospice Angelus Moldova.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Gorescu vasile
28.08.2014, 16:38:31

Ei si ce daca Plaha s-a dat in spectacol? A facut-o pentru un gest nobil, pentru campania Renaste Moldova, care este una dintre cele mai bune campanii de caritate din tara din ultimii ani si care pina acum a reusit sa stringa milioane de lei intru scopul renovarii si modernizarii centrului mamei si copilului...asa ca lasati-l sa cinte cit il tine inima, doar ca in tara asta ceva sa se schimbe spre bine.

Eduard Frunza
28.08.2014, 16:43:00

Eu tot asa as spune, ca Plaha chiar nu s-a dat in spectacol deloc, ci sustine activ camapnia Renaste Moldova, pe care tot Fundatia pe care o detine a lansat-o, si care se dovedeste a fi una de succes, mai ales ca am vazut nu me mari care au conceratat pentru aceasta campanie.

Erudit
28.08.2014, 17:09:40

Si ce, sa se de-a toti asa in spectacole dar sa faca ceva bun din asta, chiar as vrea sa ii mai vad pe careva dintre politicieni cintind la chitara ori fluier, si sa stringa fonduri pentru a reconstrui spitale, gradinite, scoli, etc