Politică

articolul anterior articolul urmator

Vizita vicepremierului rus Dmitri Rogozin în regiunea transnistreană, neconfirmată oficial la Chişinău

0
5 May 2014 19:41:27
Autor: Adevărul Moldova
Potrivit aşa-ziselor autorităţi de la Tiraspol, vicepremierul rus Dmitri Rogozin va veni pe 9 mai în regiunea transnistreană Foto: Adevărul
Potrivit aşa-ziselor autorităţi de la Tiraspol, vicepremierul rus Dmitri Rogozin va veni pe 9 mai în regiunea transnistreană Foto: Adevărul

Ministrul afacerilor şi integrării europene, Natalia Gherman, va discuta mâine cu ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău, Farit Muhametşin, despre vizita vicepremierului rus Dmitri Rogozin în regiunea transnistreană.

Ministrul afacerilor externe şi integrării europene, Natalia Gherman, va avea o întâlnire mâine, 6 mai, cu ambasadorunal Federaţiei Ruse la Chişinău, Farit Muhametşin, în cadrul căreia vor discuta despre vizita vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, în regiunea transnistreană. Despre aceasta a comunicat presei Natalia Gherman, la o conferinţă de presă, transmite IPN.

„Deocamdată, nu a fost recepţionat niciun mesaj oficial despre venirea domnului Rogozin în Republica Moldova”, a spus Natalia Gherman.

Presa din regiunea transnistreană a scris zilele trecute că pe data de 9 mai, Dmitri Rogozin, va vizita regiunea şi va participa la parada de Ziua Victoriei. Acesta a fost prezent pe data de 9 mai anul trecut la Chişinău.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările