Vlad Ţurcanu: Am votat pentru un oraş cu o atmosferă pozitivă şi cu un suflu nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Turcanu FOTO protv.md

Candidatul Partidul Popular Românesc la funcţia de primar, Vladimir Ţurcanu, spune că a votat pentru un oraş cu o atmosferă pozitivă, cu un suflu nou, cu tehnologii care să creeze din această urbe un oraş modern european. „Am votat pentru ca în acest oraş să aibă parte de o viaţă frumoasă nu dor cei cu posibilităţi mari, ci şi cei mai puţin avuţi”, a declarat concurentul electoral după ce şi-a exercitat dreptul la vot, transmite IPN.

În opinia sa, posibilităţile din Chişinău oferă câmp pentru ca toată lumea să se manifeste, să câştige un ban aici şi să se simtă bine. De la aceste alegeri are aşteptări pozitive, pentru ca în continuare în funcţie de rezultatele pe care le va obţine, să-şi facă planuri reale pentru ceea ce urmează.

„Este important ca la acest scrutin să se prezinte cât mai multă lume pentru ca rezultatul de după aceea să fie unul corect, pentru că neprezenţa la vot, se ştie, distorsionează votul final. Şi dacă se va prezenta mai puţină lume la vot, atunci într-adevăr există şanse ca în definitiv să avem un rezultat care să nu ne mulţumească”, a declarat concurentul electoral.

Soţia lui Vlad Ţurcanu, Olesea, a declarat că în această campanie s-a muncit foarte mult. „Este o muncă foarte mare şi este o ambiţie foarte mare. Şi sper ca acest lucru să se vadă mai departe”, a mai spus soţia candidatului.

La funcţia de primar general al municipiului Chişinău candidează 18 persoane. Primar general al municipiului Chişinău este ales candidatul care a acumulat 50% + un vot. Dacă niciunul dintre candidaţi nu reuşeşte să treacă acest prag, este organizat turul doi al alegerilor, cu primii doi candidaţi, unde se declară câştigător cel care a acumulat cele mai multe voturi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite