Vlad Bătrîncea, candidatul socialiştilor la funcţia de deputat pe circumscripţia nr. 28 din Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova l-a înaintat joi, 25 octombrie, pe Vlad Bătrîncea la funcţia de deputat, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, pe circumscripţia nr. 28 din Chişinău, care cuprinde sectorul Râşcani al Capitalei.

„Putem afirma că astăzi, PSRM şi-a determinat viitorii candidaţi pentru circumscripţiile electorale din Chişinău, care în total sunt 11 la număr. Cei înaintaţi de PSRM sunt persoane oneste, responsabile şi adevăraţi profesionişti. În ultimii ani, ei au fost mereu prezenţi, întotdeauna au comunicat cu cetăţenii, au apărat interesele acestora”, a declarat preşedintele PSRM, Zinaida Greceanîi, se arată într-un comunicat de presă al PSRM.

La rândul său, Vlad Bătrîncea a declarat că este o persoană de echipă şi pentru dânsul este importantă nu doar victoria sa, dar şi a partidului, şi a tuturor oamenilor de bună credinţă. 

„Eu cred că noi avem mai mulţi oameni buni decât răi şi de aceea trebuie să învingem. Ultima şansă pentru a schimba ceva în ţara noastră – 24 februarie 2019, ziua în care vor avea loc alegerile parlamentare. Dacă ne vom uni toţi împreună, vom fi capabili să schimbăm lucrurile spre bine”, a spus Vlad Batrîncea.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite