Vlad Bătrîncea, despre acuzaţiile lui Andrei Năstase: „Febra electorală şi ambiţiile personale trebuie ţinute sub control”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO privesc.eu
FOTO privesc.eu

Secretarul executiv al PSRM, deputatul Vlad Bătrîncea, i-a amintit liderului PPDA, Andrei Năstase, că între Blocul ACUM şi Socialişti există „un acord politic cu principii de corectitudine şi neagresiune”, după ce Andrei Năstase a afirmat că mafia s-a dus „de la Plahotniuc, în zona lui Ceban şi Dodon”.

„Am agreat împreună că vom da dovadă de responsabilitate maximă de dragul scopurilor naţionale majore. Acest lucru îl doresc cetăţenii. Avem înţelegere ca la nivelul APLurilor vom uni eforturile ca împreună să soluţionăm cele mai acute probleme ale localităţilor şi a Capitalei. Aşa cum am făcut în Parlament. Acest lucru îl doresc cetăţenii”, a scris Vlad Bătrîncea pe pagina sa de Facebook.

Bătrîncea a subliniat că Socialiştii nu înţeleg „manipulările şi atacurile lipsite de fond şi sens”.

„Febra electorală şi ambiţiile personale trebuie ţinute sub control. Dacă persoana se consideră om de stat şi bărbat”, a mai spus deputatul.

Amintim că Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM la funcţia de primar de Chişinău, a lansat un nou atac la adresa colegului său din alianţa de guvernare, Ion Ceban, care este şi candidatul socialiştilor pentru Primăria Capitalei. Liderul PPDA i-a îndemnat pe alegători să nu voteze cu socialiştii, pentru că în spatele acestora ar sta „mafia” care s-a dus de la fostul lider al PDM Vlad Plahotniuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite