Top Video

8 Comentarii

John alxzq
13.03.2018, 22:29:17

ce caută cretinul ăsta în media din România?! nu e destul că a rupt harta României?! Trebuie să mai ascultăm și tâmpeniile lui?!

+1 (1 vot)
georgel coman
13.03.2018, 22:50:12

un ziarist mai slab ca asta care nici vocalizarea sticata a limbii , care ii da voie interlocuitorului sa minta in fata eu nu am mai vazut!! NU LE DAI VOIE SA --MINTA-- !! IL INTORCI LA SUBIECT SI IL INTREBI (DACA TE PRICEPI!) DIN NOU SI IL PUI CU ARGUMENTE IN FATA ADEVARULUI!! DATA VIITOARE SA NU MAI MINTA!! CAND ACEST PSM in realitate PCM a fost la GUVERNARE 8 ANI CONSECUTIV ce a facut de este asa rau in Moldova!! istoria R. MOLDOVA, o perioada de secole a fost IMPREUNA CU MOLDOVA PESTE PRUT!!!de ce nu are voie sa sarbatoresca, ca nu vrea PSRM ?? nu va convine mergeti la HAGA, LA UE, LA ONU, oriunde doriti si ceretile si BANII PTR.SALARII SI PENSII!!!daca vor sa va dea,...cersiti...!!

+1 (1 vot)
ion sbucium
14.03.2018, 01:32:41

Atitudinea cetatenilor unui stat EUROPEAN DEMOCRATIC fata de trecut s-ar cere sa fie in corespundere cu idealurile si principiile DEMOCRATICE. Harta Romaniei Mari e harta unui stat nedemocratic, ce nu poate FETIȘIZATA, transformata in "icoana" intr-un stat UE. Romania Mare a fost o DICTATURA regala ultranaționalistă, care in mod nelegitim a ocupat si a nimicit prin teroare si sânge primul stat independent din stânga Prutului - Republica Democratica a Moldovei (RDM), apărut odată cu Tarile Baltice, Finlanda si Polonia pe ruinele fostelor gubernii devenite libere la căderea Imperiului Rus. RDM n-avea niciun fel de obligațiuni fata de Romania regala, cum n-are nici actuala R.Moldova fata de Romania. RDM era un stat încă in fașă, in a 4-a luna a procesului de constituire si Romania sub pretextul ajutorului limitat, temporar si de scurta durata numai la gara Chisinau, a năvălit cu 2 armate, a ocupat-o si sub amenințarea armelor a obligat parlamentul ei sa voteze un act de capitulare, numit "act de unire". Parlamentul "Sfatul Tarii"" n-a fost ales de popor, urma sa aiba Adunarea Constituanta, care sa aleaga organele de conducere a statului, deci n-a fost in drept sa voteze nicio "'unire"'. Neconsultand voință poporului - ""Declarația de unire"" a RDM cu Romania a fost un act FALS - tot precum sunt FALSE si actualele "declarații de unire", semnate de câțiva inși din primăriile de azi, neîmputerniciți de nimeni sa semneze asemenea "'acte" din numele populației localităților si raioanelor RM, "acte", ce nu sunt in competenta lor. Daca am fi in anul 1918 Romania n-ar zice ca sunt acte ""simbolice'', dar ca ar fi "dovezi" ale voinței Boborului basarabean. N-a existat in 1918 o voința de ''unire", ci de INDEPENDENTA si SUVERANITATE, pe care Romania n-a dorit s-o recunoască si s-o respecte din simplul motiv ca s-a speriat de apariția in stânga Prutului a unui stat NE-ROMÂNESC MOLDOVENESC independent, care s-ar fi putut uni cu ex-principatul Moldovei, "unit" si el in 1859 la fel de NEDEMOCRATIC si cu promisiuni, înțelegeri, pe care Valahia ulterior nu le-a respectat, a acaparat toată puterea, toate privilegiile, avantajele in noul stat si a negat, a discriminat orice a fost in istorie a moldovenilor, moldovenesc. Aceeași atitudine de OSTILITATE fata de un stat moldovenesc si fata de o națiune moldoveneasca a împins Romania in 1918 sa ocupe si sa nimicească Republica Democratica a Moldovei. Si intocmai la fel dorește sa distrugă si R.Moldova prin false "declarații de unire" . Harta Romaniei Regale nu poate fi FETIȘIZATĂ si din motivul ca ulterior acest stat a devenit o DICTATURA legionara, apoi o DICTATURA FASCISTA criminala, pe care un stat UE ar trebui s-o aprecieze nepărtinitor, obiectiv, de pe pozițiile valorilor europene si sa-i condamne fărădelegile, abuzurile, crimele săvârșite fata de basarabeni. Ruperea hărților imperiilor de alta data, a URSS sau a unor alte state dictatoriale din trecut nu poate fi considerate azi drept acte condamnabile.

-1 (1 vot)
ion sbucium
14.03.2018, 01:52:15

Băsescu si Tomac uita ca CETĂȚENIA unui stat se acorda in stricta conformitate cu legea si nu este si nu poate fi un act de CORUPERE politica in favoarea oricăror partide, inclusiv ale celora "'unioniste"". Noii cetățeni au TOATE DREPTURILE pe care le au ceilalti cetățeni români, inclusiv si dreptul la NEDISCRIMINARE in baza la diverse motive, inclusiv idei, concepte, opțiuni, opinii, simpatii electorale sau apartenenta la un partid politic din orice țara de domiciliu, etnie, limba, religie, vârstă, sex etc. Încercările de a le impune noilor cetățeni ai UE ideile ""unioniste"' nedemocratice, "sarcini" ultranaționaliste anti-constituționale de NIMICIRE prin "unire"' a tarii lor de origine sunt acte ilegale pasibile de sancțiuni intr-un stat de drept. A doua sau a treia cetățenie nu poate fi contrapusa in raport cu țara de naștere, de origine a cetățeanului si nu poate fi folosita ca instrument de CORUPERE politica a cetatenilor.

-1 (1 vot)
ion sbucium
14.03.2018, 02:46:03

Cazurile de corupere a unor primarii de către consulul Romaniei scoate la suprafata FALSIFICAREA politicilor UE. Romania are obligatia de a vărsa anual in bugetul UE contribuția sa de 2 miliarde de euro. UE permite ca din acești bani proveniți din Romania, dar deja bani EUROPENI, Romania sa cheltuie anumite sume la realizarea proiectelor de reformare a unor sectoare, domenii in R.Moldova, de aliniere la standardele europene, de realizare a Acordului de Asociere. Statul si mass-media prezintă in mod ERONAT aceste ajutoare ca neavând nicio legatura cu UE si cu procesul de asociere a R.Moldova, se neaga faptul ca sunt ajutoare acordate de un stat-membru al UE primăriilor unui stat al Parteneriatului Estic din motive de SOLIDARITATE EUROPEANA, in conformitate cu politicile UE si cu Acordul de Asociere. "Unioniștii" folosesc banii europeni pentru CORUPEREA cetatenilor R.Moldova, a primăriilor, consiliilor comunale, raionale si municipale, a unor factori de conducere a statului in folosul PROIECTULUI "unionist" - CONCURENT, opus proiectelor si politicilor UE, de abatere de la asocierea LIBERA a RM in calitate de stat INDEPENDENT cu UE. E foarte straniu ca Delegația UE in R.Moldova se face ca nu observa cum banii europeni sunt folosiți CONTRA UE, contra Acordului de Asociere a RM cu UE, in folosul intereselor Moscovei de izolare, abatere, indepartate a RM fata de UE. Cetățenii R.Moldova in loc sa-si exprime RECUNOȘTINȚA fata de UE si sa vadă beneficiile Acordului de Asociere - ei sunt induși in eroare sa creadă ca acestea sunt "'beneficiile" ""unirii"" cu Romania si au datoria de a "rasplati" aceste ajutoare prin votul lor in favoarea partidelor "unioniste" anti-Acord de Asociere a RM cu UE. Niciun alt stat semnatar al Acordului de Asociere intre UE si RM nu FALSIFICA in scopurile sale EGOISTE ultranaționaliste politicile UE asa cum o face Romania "'unionista" din banii... UE.

-1 (1 vot)