Vlad Batrîncea: Moldova are nevoie de un singur partid la guvernare, altfel dispare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moldova nu mai are nevoie de coaliţii de guvernare pentru că acest lucru va duce la dispariţia statului. Este nevoie ca la cârma statului să vină un singur partid care să-şi asume responsabilităţi şi să răspundă în faţa cetăţenilor pentru acţiunile sale. Declaraţia a fost făcută de deputatul socialist Vlad Batrîncea, secretar executiv al Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, la postul de televiziune NTV Moldova, transmite IPN.

Deputatul spune că socialiştii sunt cei mai pregătiţi pentru campania electorală, aceasta pentru că PSRM nu a făcut pauză în activitatea sa. „Noi suntem pregătiţi şi mâine să ieşim în alegeri”, spune parlamentarul. Vlad Batrîncea spune că PSRM a identificat deja câte un potenţial candidat în fiecare circumscripţie.

Parlamentarul spune că în cadrul mitingurilor care au fost organizate de socialişti în întreaga ţară s-a ajuns la concluzia că 24 februarie este ultima şansă de a schimba ceva în ţară.

„Noi am ajuns la concluzia cu colegii noştri, cu susţinătorii că este ultima luptă şi noi suntem foarte bine determinaţi pentru a o câştiga”, a notat Vlad Batrîncea.

Parlamentarul socialist spune că „după nouă ani de dezmăţ” este nevoie de stabilitatea unui singur partid care are viziune, dar va avea şi puterea deplină şi va fi un partid care să răspundă la întrebările cetăţenilor. „Moldova nu are deja şansă prin diferite coaliţii şi majorităţi. Acest lucru pur şi simplu va duce la dispariţia ca stat a republicii noastre”. a afirmat deputatul.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite