Vlad Batrîncea: Niciun jurist nu va putea demonstra că Igor Dodon a făcut agitaţie pentru PSRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon si Vlad Batrincea presedinte.md

Vlad Batrîncea, candidatul Partidului Socialiştilor pentru circumscripţia nr. 28 din municipiul Chişinău, spune că preşedintele Igor Dodon nu a îndemnat oamenii să voteze pentru PSRM la următoarele alegeri parlamentare, care vor avea loc pe 24 februarie. Potrivit lui, niciun jurist nu va putea demonstra că şeful statului a făcut agitaţie electorală, transmite IPN.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care Comisia Electorală Centrală a atenţionat Preşedinţia asupra „inadmisibilităţii implicării în campania electorală”.

„Dacă analizaţi toate declaraţiile lui din ultima perioadă, chiar şi în vizitele din raioane, el niciodată nu a admis niciun îndemn de a vota – nu a numit Partidul Socialiştilor, simbolul steaua etc. El foarte atent, rezervat îşi organizează discuţiile. De aceea, niciun jurist, niciun membru al Comisiei Electorale Centrale nu va putea demonstra unde concret preşedintele Igor Dodon a făcut agitaţie în favoarea socialiştilor”, a declarat Vlad Batrîncea.

Despre acuzaţiile care au fost aduse în ultima perioadă Partidului Socialiştilor şi preşedintelui Igor Dodon, Vlad Batrîncea lasă să se înţeleagă că acestea sunt coordonate de la un singur centru şi că acest lucru se face organizat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite