Vlad Batrîncea, către PAS: Faceţi jocul oligarhilor. Igor Grosu: Suntem gata să-l ascultăm pe procurorul general

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Batrincea privesc.eu

Şedinţa Parlamentului planificată pentru astăzi, 2 iulie, nu a avut loc. La şedinţă s-au prezentat doar 49 de deputaţi din 101, transmite IPN.

Deputatul socialist Vlad Batrîncea a declarat că prin faptul că deputaţii nu au  venit astăzi în Parlament au făcut „jocul lui Plahotniuc” (fostul lider democrat Vlad Plahotniuc). ,,Cei din ACUM au blocat vizita procurorului general în Parlament şi toate declaraţiile dumneavoastră sunt lovite de nulitate, în condiţiile în care faceţi jocul oligarhilor”, a spus deputatul.

Vlad Batrîncea a adăugat că procurorul general Alexandru Stoianoglo nu poate fi audiat pentru că nu s-a convocat plenul Parlamentului. ,,Cei din blocul ACUM să înţeleagă: azi trebuia să vină procurorul general, aţi făcut o mare favoare lui Candu (liderul Pro Moldova). Decizia vă aparţine”, a mai spus acesta.

Igor Grosu, deputat PAS, a intrat în sala de şedinţă pentru a spune că, dacă va fi chemat Alexandru Stoianoglo şi acesta va veni, deputaţii PAS sunt gata să vină la şedinţă. „Lăsaţi populismul, închideţi şedinţa asta, ne convocăm în Biroul permanent, decidem peste jumătate de oră să facem altă sedinţă şi am venit la treabă”, a spus deputatul PAS.

Acesta a menţionat că, dacă procurorul general dă curs invitaţiei, deputaţii blocului ACUM vor participa la şedinţă, conform unei agende noi. „Am impresia că el e deconectat totalmente de la ţara asta. Ies hoţii din puşcărie, sunt achitaţi băieţi care omoară în bătăi cetăţeni şi el nu vede nimic. Umblă băieţii şi cumpără deputaţi în toată ţara, ei dorm.Toţi generalii aceştia pe care i-a făcut Dodon în ultima vreme, cu ce se ocupă ei?”, a adăugat Igor Grosu.
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite