Vlad Batrîncea, către PAS şi Platforma DA: Veniţi cu moţiune de cenzură împotriva Guvernului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Batrincea privesc.eu

Deputatul Partidului Socialiştilor Vlad Batrîncea susţine că, deşi situaţia în Parlament a ieşit de sub control, proiectul politicii bugetar-fiscale, proiectul legii bugetului de stat şi legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2021 au fost votate în prima lectură. Acesta a declarat că opoziţia nu are decât să înainteze moţiune de cenzură şi să înainteze proiectele de buget noi, transmite IPN.

„Veniţi cu moţiune de cenzură, daţi jos Guvernul, elaboraţi un nou proiect de buget şi politică bugetar-fiscală”, a spus deputatul într-o conferinţă de presă.

„Doamna Sandu, vă rugăm mult: noi trebuie să avem un dialog civilizat. Chiar şi dacă suntem diferiţi, chiar dacă avem poziţii diferite. Noi niciodată nu am refuzat un dialog. Dacă anticipate, v-am zis de câte ori, noi, socialiştii, nu ne temem de anticipate. Haideţi să vedem care este modalitatea juridică, care este foia de parcurs. Dar vedem că dumneavoastră nu doriţi acest dialog. Vedem că dumneavoastră, pur şi simplu, doriţi o destabilizare. Nu cred că este în folosul nostru al tuturor. Cândva, am dat dovadă că putem negocia, haideţi să negociem, haideţi să găsim soluţii”, a mai declarat Vlad Batrîncea.

Proiectul politicii bugetar-fiscale, proiectul legii bugetului de stat şi legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2021 au fost votate în primă lectură fără discuţii, într-o atmosferă de dezordine şi altercaţii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite