Vlad Filat, dezvăluiri despre Bogdan Ţîrdea: „O bună perioadă de timp a fost plătit de mine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ex-premierul Vlad Filat
Ex-premierul Vlad Filat

Ex-premierul Vlad Filat, fost lider al PLDM, a venit cu o serie de dezvăluiri despre deputatul PSRM Bogdan Ţîrdea, după ce acesta a afirmat că PLDM este un partid de „oficiali corupţi şi milionari”, care ar fi fost implicaţi în frauda bancară şi care acum ar încerca să ajungă în Parlament pe listele PAS.

„În general, nu obişnuiesc să intru în polemici cu foştii mei angajaţi, dar obrăznicia de care dă dovadă Bogdan Ţîrdea sfidează nu doar bunul simţ, ci mai ales realitatea. Aşadar, fostul meu salariat, Bogdan Ţîrdea devenit din susţinătorul integrării europene un activ deputat socialist, ajuns în PSRM, apropo, tot cu acceptul meu, nu conteneşte cu atacurile la adresa mea şi a PLDM”, a scris Vlad Filat pe Facebook.

„Ceea ce surprinde la Bogdan Ţîrdea, care o bună perioadă de timp a fost plătit de mine, este capacitatea de a sluji pe oricine îi oferă plicul. Astăzi, Bogdan Ţârdea, pe vremuri susţinător al integrării europene şi un critic acerb al lui Plahotniuc, se află şi în tabăra anti-europenă şi în alianţă cu Plahotniuc. Asta doar pentru bani! Nu că ar crede în ceva!”, a spus Filat.

Ex-premierul a mai adăugat că, din păcate, „PSRM-ul în frunte cu Igor Dodon s-a transformat într-o gaşcă de slugi aflate la dispoziţia lui Plahotniuc şi Şor.”

„Capacitatea lui Dodon de a sluji a fost deplin dovedită încă din perioada când a părăsit PCRM-ul şi l-a votat pe preşedintele Timofti. De altfel, despre adevăratele motive pentru care Dodon l-a trădat pe Voronin şi cum a fost creat PSRM-ul vom mai vorbi”, a încheiat Filat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite