Vlad Plahotniuc: PDM va lansa mai multe iniţiative de susţinere a familiilor cu copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investiţiile în copii sunt investiţii în viitor şi în o societate mai bună. Este motivul pentru care Partidul Democrat a promovat şi va pune în aplicare mai multe iniţiative sociale de susţinere a familiilor cu copii. Declaraţia a fost făcută de către liderul PDM, Vlad Plahotniuc, duminică, 17 februarie, în cadrul unor întâlniri cu alegători de la Nisporeni, acolo unde candidează pe circumscripţia uninominală, transmite IPN.

Liderul PDM a discutat cu angajaţii grădiniţei „Povestea” şi cu părinţii care îşi duc copiii la această instituţie. Vlad Plahotniuc le-a vorbit despre iniţiativa partidului pe care îl conduce, votată de către Parlament în primă lectură, ca fiecărui copil, până la vârsta de 18 ani, să-i fie oferiţi lunar câte 200 de lei. „Astea sunt miliarde de lei pe care noi putem să le dăm din buget, pentru că le-am acumulat”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Liderul PDM a vizitat şi liceul „Mircea Eliade” din oraşul Nisporeni, unde a discutat cu profesori şi liceeni. Potrivit PDM, dascălii au salutat reforma salarială în sistemul bugetar şi au vorbit despre continuarea reformei curriculumului educaţional şi despre alte proiecte pentru îmbunătăţirea sistemului de învăţământ.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite