Vladimir Cebotari: Dacă Andrei Năstase va încălca legislaţia, nu va fi înregistrat în calitate de candidat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO IPN
FOTO IPN

Vicepreşedintele Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, afirmă că, dacă liderul PPDA Andrei Năstase va încălca legislaţia, nu este exclus că nu va fi înregistrat în calitate de candidat la viitoarele alegeri parlamentare.

Astfel a comentat fruntaşul democrat unele opinii apărute în spaţiul public referitor la perspectivele lui Andrei Năstase de a nu fi înregistrat, în cadrul emisiunii „Glavnoe” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

Totodată, Vladimir Cebotari, spune despre sine că nu va candida pe nicio circumscripţie uninominală: „Mi-au fost pregătite multe alte sarcini de aceea nu îmi voi înainta candidatura în circumscripţie”.

Potrivit lui, pentru a candida pe circumscripţie, un pretendent la funcţia de deputat trebuie să se afle în teritoriu şi să conlucreze cu oamenii non-stop. „În fiecare zi am întâlniri cu cetăţenii, dar merg seara. Însă, pentru a câştiga alegerile într-o circumscripţie, candidatul nu doar că trebuie să petreacă toată ziua în teritoriu, dar şi noaptea”, a spus vicepreşedintele PDM la emisiunea „Glavnoe” de la postul de televiziune TVC21.

Vladimir Cebotari spune că PDM a pregătit listele de candidaţi pentru următoarele parlamentare, dar că în aceste liste ar putea avea loc încă schimbări. Democratul spune că PDM îşi va prezenta candidaţii în conformitate cu legislaţia.

Potrivit lui, cei care îşi prezintă candidaţii deja reiese că încalcă legislaţia. De asemenea, vicepreşedintele PDM spune că pe lângă această încălcare mai există şi multe altele.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite